De NWE Vorst

WELKOM BIJ THEATER DE NWE VORST (36)

WELKOM BIJ THEATER DE NWE VORST

De NWE Vorst - Willem II straat 49 - 5038 BD Tilburg
T 013-5328520
E info@denwevorst.nl

OPENINGSTIJDEN & KAARTVERKOOP

Bekijk hier de openingstijden 

PRIJZEN & KORTINGEN

Wij geven de mogelijkheid op korting aan iedereen, ongeacht leeftijd, kortingspas etc. In de maand waarin de voorstelling plaats vindt, betaal je de reguliere prijs. De Vroege Vogels prijs biedt een korting van € 3,00 wanneer je een ticket boekt vóór de eerste dag van de maand waarin de voorstelling plaats vindt.
Op deze manier kan iedereen gebruik maken van de kortingsmogelijkheid, als je maar op tijd bent met boeken! De prijzen in onze kassa veranderen op de juiste dagen mee, je ziet online dus altijd de juiste prijs in onze kassa.
De Vroege Vogels prijs is geldig op ons reguliere aanbod. Aanbod van derden valt daar dus buiten.

VORSTVRIJPAS

Voor een VorstVrijpas betaal je eenmalig € 120,00. Met deze pas kun je een jaar lang naar al ons reguliere aanbod voor € 0,00. Een VorstVrijpas aanschaffen kan aan de kassa of online via deze link: VorstVrijpas. Meteen na aanschaf van de pas kun je online en aan de kassa € 0-, tickets aanschaffen. Bij het eerste bezoek aan het theater kan de pas afgehaald worden aan de kassa. Vergeet niet een pasfoto mee te nemen.
Bij voorstellingsbezoek hoef je geen geprinte tickets meer mee te nemen. De barcode op de pas wordt gescand aan de deur, dat is voldoende.

KAARTVERKOOP ONLINE

Online kaartverkoop is 24 uur per dag mogelijk via onze webshop op de site en op de mobiele website. Online betalen gaat via Ideal. Via internet gekochte kaarten kunnen thuis geprint worden. We kunnen ook tickets scannen van een mobiele telefoon of tablet, dan hoef je niets te printen.


BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt online tickets kopen d.m.v. Ideal. Tickets reserveren is niet mogelijk.
Aan de kassa kun je betalen met je pinpas, contant of met je Podium Cadeaukaart. De Podium Cadeaukaart is bij ons enkel een betaalmiddel, de kaart is niet bij ons te koop. Online een Podium Cadeaukaart kopen kan via hun site: http://www.podiumcadeaukaart.nl
De NWE Vorst heeft een eigen cadeaubon. Deze is te koop aan onze kassa voor de bedragen van € 7,50 en € 12,50. De cadeaubon is enkel inwisselbaar voor activiteiten in en van De NWE Vorst.

ANNULEREN GEKOCHT TICKET

Tickets kunnen tot één dag vóór de voorstelling geannuleerd worden, mits de kassa geopend is. Je krijgt dan je geld terug. Wil je dit per bank overgemaakt krijgen? Dan brengen wij € 2,50 administratiekosten in rekening.

OVER DE NWE VORST

Theater
In de Willem II straat - verborgen in een historische villa - huist een bijzonder theater. De schaal is intiem en warm. Je zit in onze zalen dicht op de huid van acteurs of dansers en na de voorstelling zitten ze aan het tafeltje naast je. Dit theater heet De NWE Vorst. In ons aanbod heeft vermaak de inhoud niet verdrongen, maar gaan deze juist hand in hand. In een ontspannen sfeer en met plezier laten we zien wat er toe doet.

De stad en haar makers
De NWE Vorst maakt veel werk van haar verbondenheid met de stad. Met regelmaat trekken we de stad in vertonen daar onze kunsten en – nog belangrijker - we geven het talent uit jouw stad een kans. Jaarlijks maken veel jonge makers hier hun eerste voorstelling. Daarmee is onze handtekening gezet. Die is betrokken, stads en jong. Kom gerust langs. Dit theater is ook van jou.

Samenwerkingen
Wij willen een plek zijn voor Tilburg. Daarom geven we veel ruimte aan dat wat in Tilburg georganiseerd wordt en aan wat aansluit op onze ambitie de stad te verrijken en te verdiepen. Elk jaar gaan we talloze samenwerkingsprojecten aan en maken we ruimte voor gastvoorstellingen en festivals. Met liefde en plezier koppelen we hierbij theater aan muziek, video, debat, lezing of ontspanning en tonen we de creatieve programma’s van onze gasten.

Ook voor jouw activiteit!
De NWE Vorst is dé plek in Tilburg voor een vergadering, voorstelling, receptie, congres of borrel. Of het nu gaat om 5 of 250 gasten. De sfeer is bijzonder, de mogelijkheden divers.

Voorstellingen, drankjes, ontmoeten, festivals, jonge makers, een binnentuin met terras, een kidsclub, expo’s, bandjes, nieuwe media, kijken, leren en zelf doen. De NWE Vorst is een plek van vele mogelijkheden. En je bepaalt zelf wat je wilt doen!

Lees hier meer:
Jaarverslag & jaarrekening 2016
Beleidsplan 2017-2020