< Terug naar overzicht

KID. (8+)

HZT / HETPALEIS / BOG

zaterdag 13 januariAanvang: 15:30Jeugd
Entree Normaal BOG kids
€ 9,50

Normaal BOG volw
€ 10,50

Vroege Vogels BOG kids
€ 6,50

Vroege Vogels BOG volw
€ 7,50

FHK 50%
€ 5,25

Koop kaartje
HZT / HETPALEIS / BOG

Jeugd

KID. (8+) HZT / HETPALEIS / BOG


Voor kinderen en volwassenen en andersom

Volwassenen zijn geen kinderen
en echte kinderen worden nooit volwassen.
Of is het andersom?


Kinderen worden altijd volwassen en volwassenen zijn nog steeds kinderen. Of is het omgekeerd? Met KID. presenteren we twee bijzondere voorstellingen in één. Als kind en als volwassenen zie je de voorstelling allebei vanaf de andere kant. De volwassenen zitten daar en de kinderen hier en omgekeerd. Je hoort wat er aan de andere kant gebeurt maar dat is niet altijd wat je denkt. En wat je ziet is niet altijd wat je hoort. 

BOG. onderzoekt en bevraagt op haar kenmerkende ongeëvenaarde wijze de verschillen en overeenkomsten tussen volwassen en kind zijn. Vanuit uiteenlopende perspectieven en met een grote liefde voor taal en beeld benadert BOG. volwassen en kind-zijn. BOG. weegt en proeft de klank en betekenis van woorden, haalt ze uit elkaar en bouwt ze weer op. Voor KID. ondervroegen de makers tientallen Tilburgse en Antwerpse kinderen en volwassenen over opgroeien. 

Van en door Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen, Lisa Verbelen, eindregie Jetse Batelaan, artistiek advies Piet Menu, dramaturgie Roos Euwe, scenografie Decoratelier Jozef Wouters.

Entree volwassenen € 10,50. Vroege Vogels (tot 1 jan) € 7,50. VorstVrijpas geldig.
Entree kinderen € 9,50. Vroege Vogels (tot 1 jan) € 6,50.
Te zien op vr 12, za 13 en zo 14 jan.