< Terug naar overzicht

Untitled, 2017

Nineties Productions

donderdag 28 septemberAanvang: 20:30Theater
Nineties Productions

Theater

Untitled, 2017 Nineties Productions


Onze samenleving gelooft niet meer in oude idealen en grote verhalen. We nuanceren ons te pletter en proberen afstand te nemen van iedereen die meent de waarheid in pacht te hebben. Na alles met cynisme onderuit te hebben gehaald, denken we nu: ‘ieder z’n eigen ding’. Langzaam drijven we op onze wrakstukken steeds verder uit elkaar. Te midden van angst voor chaos en een teveel aan keuzes, dobbert onze lamgeslagen samenleving rond. Hoe komen we verder zonder land in zicht? Hoe komen onze wrakstukken weer samen?

Met Untitled, 2017 moedigt Nineties het publiek aan iets anders te doen dan de schouders op te halen. Om juist in deze ingewikkelde tijd toch stelling te nemen en niet bang te zijn deze later weer aan te moeten passen. Laten we samen een vloot bouwen, het onverenigbare verenigen, dan raken we vanzelf wel aan wal. Samen met het publiek proberen we de wereld van nu te duiden en koers te bepalen. Untitled, 2017 is een theater party die het midden houdt tussen een concert, theatervoorstelling, video art, beeldende kunst en een talkshow. Dit is niet de ver-van-mijn-bed show, maar de is-jouw-bed-ook-niet-iets-voor-mij show!

'In het bijzijn van een live studio audience creëren ze pure magie: een enorm vermakelijke anarchistische potpourri die door de briljante montage wordt omgevormd tot een lyrische happening.„'. Theaterkrant. 

Spel/muziek Annelinde Bruijs, Lucas Kramer, Marius Mensink & Yannick Noomen, regie Anne Maike Mertens, dramaturgie Floor Houwink ten Cate.

WINNAAR VAN DE BNG BANK NIEUWE THEATERMAKERSPRIJS 2017!

Locatie: Juttheater (Bouwjaar '84), Bouwplaats Tilburg, Galjoenstraat 35-37.
Er is kaartverkoop op locatie. Betaling enkel contant.
Duur voorstelling: 120 min, incl pauzes.

Entree € 18,00. Vroege Vogels (tot 1 sep) € 15,00. VorstVrijpas geldig.