< Terug naar overzicht

Revolutionary Road

Theater Rotterdam / Toneelschuur Producties

vrijdag 10 novemberAanvang: 20:30Theater
Theater Rotterdam / Toneelschuur Producties

Theater

Revolutionary Road Theater Rotterdam / Toneelschuur Producties


Het jonge echtpaar Frank en April Wheeler is totaal vastgelopen in hun burgerlijke bestaan in de buitenwijken van een grote stad, waar alles draait om voldoen aan het perfecte plaatje. Terwijl ze hun leven steeds meer beginnen te haten, valt hun huwelijk langzaam uit elkaar. Misschien moeten ze alles wel achter zich laten. Vrij zijn, een nieuw leven beginnen in Parijs. Maar het besluit om een nieuw leven te starten heeft meer gevolgen dan verwacht. 

Met zijn indringende gevoel voor psychologie kruipt Richard Yates in de hoofden van verschillende mensen wier innerlijke levens nooit zo aangeharkt zijn als hun gazonnetjes. Het veel geprezen Revolutionary Road fileert de droom van het gelukkige gezinsleven, en is in de ogen van velen een moderne klassieker.

Erik Whien (1978) studeerde in 2000 af aan de Toneelacademie Maastricht. Na zijn afstuderen werkte hij als acteur bij o.a. Het Zuidelijk Toneel, Orkater, De Warme Winkel en Toneelgroep Oostpool. Vanaf 2013 was hij één van de vaste makers bij Toneelschuur Producties. Momenteel is hij één van de vaste makers van Theater Rotterdam, het nieuwe stadstheater van Rotterdam.

Tekst Richard Yates, bewerking Jacob Derwig, regie Erik Whien, dramaturgie Casper Vandeputte,
spel Jacob Derwig, Teun Luijkx, Malou Gorter, Alejandra Theus.

Entree € 25,00.  VorstVrijpas geldig.


Genieten van Revolutionary Road én een heerlijk diner?

De NWE Vorst en Cinecitta bieden u diner, koffie en de voorstelling voor de speciale actieprijs van € 30,-.
Geniet bij Cinecitta van een heerlijke pompoensoep met rivierkreeftstaartjes en ravioli gevuld met geitenkaas, citroen en chili. Drink daarna lekker nog een kop koffie of thee in De NWE Vorst en bezoek vervolgens de voorstelling Revolutionary Road.

Aanvang diner tussen 17.30 en 18.30 uur. De voorstelling start om 20.30 uur.

Kaarten kunt u kopen via de kassa van De NWE Vorst, Willem II straat 49, Tilburg.
Voor informatie: tel 013 5328520. Het aantal plaatsen is beperkt.