< Terug naar overzicht

BLISS

Coproducers: Jasper van Luijk

woensdag 10 januariAanvang: 20:30Dans
Coproducers: Jasper van Luijk

Dans

BLISS Coproducers: Jasper van Luijk


 

Onvoorspelbare totaalervaring in een dynamisch glitterlandschap.
To be online or to be offline? In een glinsterende green screen blazen vier performers uit verschillende disciplines deze aloude vraag nieuw leven in. Wat maakt ons gelukkig in dit digitale tijdperk?
In Bliss van choreograaf Jasper van Luijk staat de verslaving aan de snelheid waarmee we onze informatie consumeren centraal. Met dans, live elektronische muziek en gesproken woord dompelt hij ons onder in een zoektocht naar geluk in onze digitale realiteit.

Na het succes van Yonder en The Definition of Now is Bliss de derde voorstelling van choreograaf Jasper van Luijk over de relatie tussen de mens en zijn tijd.

Met Bliss presenteert het nieuwe Utrechtse SHIFFT - cross-disciplinair dansgezelschap en creatieve hub voor Utrecht - zich voor het eerst. Ready to meet you.

Concept en choreografie Jasper van Luijk, cast Youri Peters, Ruben Garcia-Arabit, Helena Hoogenkamp en Lennart Siebers, tekst Helena Hoogenkamp, muziek Lennart Siebers.
Een voorstelling in coproductie met De Nieuwe Oost en ondersteund door theaternetwerk de Coproducers. 

'De dans van Youri Peters en Rubén Garcia Arabit is soepel, krachtig en op momenten verrassend. Een lichaam tolt en draait door de ruimte. Armen waaieren uit als een losse zwembeweging.' (Theaterkrant)

Entree € 14,00. Vroege Vogels (tot 1 jan) € 11,00. VorstVrijpas geldig.
Te zien op di 9 en wo 10 jan.