< Terug naar overzicht

met o.a. Fernando Belfiore, Evangelos Biskas & Elysia Mc Mullen

Makershuis Tilburg: PREJAVU

donderdag 23 novemberAanvang: 20:00Mix
Makershuis Tilburg: PREJAVU

Mix

met o.a. Fernando Belfiore, Evangelos Biskas & Elysia Mc Mullen Makershuis Tilburg: PREJAVU


PREJAVU is het platform van Makershuis Tilburg waar nieuwe makers zichzelf introduceren, presenteren en gloednieuw werk vertonen. Spannende cross-overs tussen dans, circus en theater doen je versteld staan.
Vanavond zien we werk van Fernando Belfiore, Evangelos Biskas & Elysia Mc Mullen en Camille Paycha.

D3US/x\M4CHIN4 - Fernando Belfiore

In D3US/x\M4CHIN4 onderzoekt Fernando Belfiore een poëzie die onvoorstelbare veranderingen veroorzaakt.
In het meta-universum van Fernando vormen verleden en toekomst het heden. Hij smeedt een nieuw epos van goden en mensen, van machines en gadgets en van licht en geluid. Vertrekkende uit een schijnbaar hopeloze situatie, die verwijst naar de Griekse tragedie, zet Belfiore zijn deus ex machina in werking. Dit meta-universum laat je jouw dagelijkse werkelijkheid anders ervaren. Niet drie maar minstens zes dimensies worden blootgelegd. D3US/X\M4CHIN4 is een hedendaags ritueel over onze omgang met technologie. Een onverwachte kracht; een machine die eenmaal in beweging je verbeelding verruimt


In Search of a Title - Evangelos Biskas & Elysia Mc Mullen

In Search of a Title is een project van Evangelos Biskas (1994) en Elysia Mc Mullen (1991). Beide makers studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en zijn gefascineerd door het Surrealisme. In In Search of a Title gebruiken ze het surrealisme en absurdisme als vertrekpunt voor een fysieke danstaal. Met het menselijk lichaam als medium, zoeken ze hiernaast naar vormen voor origineel en intuïtief gedrag. Wat verstaan wij onder normaal, natuurlijk en logisch? Kunnen wij bestaande normen herdefiniëren?


10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 - Camille Paycha

Fysieke performance op zoek naar hogere sferen.
Camille is in 2015 afgestudeerd aan de Academy for Circus and Performance Arts in Tilburg.


Entree € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 nov) € 13,00. VorstVrijpas geldig.