< Terug naar overzicht

De Keukentafel

vrijdag 29 septemberAanvang: 17:00Ontmoeting
De Keukentafel

Ontmoeting

De Keukentafel


‘Mensen leven in groepen. In een groep voelen we ons veilig. Kunnen wij ons dan eigenlijk wel inleven in andere mensen, mensen die tot een andere groep behoren?’

 

Met deze vraag dagen we jou en theatermakers Annemieke Ros en Boy Jonkergouw uit om aan te schuiven aan de Keukentafel.  Praat en luister mee op vrijdag 29 september!

 

Annemieke werkt aan een voorstelling over het opgezadeld zijn met white privileges. Boy maakt vaak theater vanuit een sociaal perspectief.
Vanuit deze achtergronden spreken we met elkaar over de vraag of je je als kunstenaar of als mens eigenlijk wel in een ander kunt verplaatsen, zeker als die ander heel anders denkt. Helpt verbeelding om het ondenkbare denkbaar te maken?  Hoe eerlijk zijn we eigenlijk over het verdachte standpunt? Hoe eerlijk ben je tegen de ander of jezelf?

 

 

De Keukentafel

 

Bij De NWE Vorst gaan we graag in gesprek met makers. Waarom maken ze wat ze maken? Wat fascineert ze? Waar maken ze zich druk om?

Maar dat willen we ook graag van ons publiek weten. Wat heb jij ons te vertellen?

Daarom nodigen we jullie, maker en publiek, met regelmaat uit aan onze Keukentafel. Een gedekte tafel waar we van gedachten wisselen over de dingen die ons bezighouden.