< Terug naar overzicht

De Slacht Sessies & Team Edgar Live

Martijn Crins en Rogier Schippers & Team Edgar

donderdag 30 novemberAanvang: 21:00Theater
Martijn Crins en Rogier Schippers & Team Edgar

Theater

De Slacht Sessies & Team Edgar Live Martijn Crins en Rogier Schippers & Team Edgar


De komende 3 maanden gaan Martijn Crins en Rogier Schippers, en de leden van schrijverscollectief Team Edgar de messen slijpen.
Beiden werken ze aan een programma dat onder uw ogen vorm zal krijgen. Deze avonden ziet u de try outs van iets wat ooit groots zal worden. Of misschien wel helemaal niet.
Hoe dan ook, u krijgt uniek materiaal te zien, vers van de pers. Humor, scherpte, rauwe randjes en genoeg liefde voor iedereen.

Team Edgar Live
Team Edgar vertelt een half uur lang verhalen over voetbal. Over Rafael van der Vaart, die zich eenzaam voelt als hij ’s nachts zit te poepen. Of over Leo Beenhakker die spaghetti vongole maakt, in zijn vrije tijd. Of over de caviafokkerij van Gertjan Verbeek en de Wereldbeker voor Clubs van Weleer. Of helemaal iets anders, natuurlijk.  
Het wordt één grote poel van jolijt. Maar da’s logisch.

Martijn Crins en Rogier Schippers: De Slacht Sessies
Als ware slagers fileren Martijn en Rogier zichzelf, elkaar en alles wat ze zo'n beetje kunnen bedenken. En dat alles met veel humor en overgave.
Zie het als een experiment, ruw en onaf. Schaamte, onkunde, onbedoeld racisme, boekbesprekingen en ijsberen, u zult het allemaal zien.

Vanavond met: Martijn Neggers, Aafke Romeijn, Teddy Tops, Vincent Cardinaal


Entree € 5,00.