< Terug naar overzicht

Fiftyfifty

mugmetdegoudentand

donderdag 13 novemberAanvang: 20:30Theater
mugmetdegoudentand

Theater

Fiftyfifty mugmetdegoudentand


Een oude getrouwe in De NWE Vorst: mugmetdegoudentand. Ze beschrijft de tijdgeest met een persoonlijke stem en wil in haar voorstellingen de blik niet alleen op het innerlijk leven richten, maar ook op de samenleving om haar heen.
In november 2013 ging Fiftyfifty in première, het eerste toneelstuk van Aaf Brandt Corstius (columniste voor o.a. de Volkskrant) wat ze schreef op verzoek van mugmetdegoudentand.

Wat gebeurt er als je de democratie ook invoert in je seksleven? Dan begin je een open huwelijk op basis van gelijkwaardigheid. Jens en Milou hebben zo’n huwelijk, gunnen elkaar het beste en delen alle verantwoordelijkheden fiftyfifty.
Maar wat als de één er meer geliefdes op nahoudt, of intieme vragen begint te stellen over de affaires van de ander?

Om 19.45 uur begint er een inleidend gesprek over de voorstelling met schrijfster Aaf Brandt Corstius in de Rode Salon.

Spel en regie Marcel Musters en Lies Visschedijk, tekst Aaf Brandt Corstius.

'Lies Visschedijk schittert als een bijna hysterische echtgenote die tierend de show steelt. Marcel Musters blinkt juist uit als haar kalme en zelfverzekerde partner. De tekst van Brandt Corstius geeft hen de kans het publiek te laten kijken naar eerlijke personages die voor iedereen herkenbaar kunnen zijn.' cultuurbewust.nl

Marcel Musters is ambassadeur van Cultuurstekkie. Dit initiatief vindt het belangrijk dan iedereen ook in de toekomst kan blijven genieten van culturele talenten.
Uit het CultuurStekkie is een heel mooi product geboren: een Kruiden Kweekset met vijf verschillende soorten kruiden die je zelf kunt kweken. Tover je vensterbank om in een kruidentuintje en steun tegelijkertijd nieuw cultureel talent. Je koopt de Kruiden Kweekset via www.warentuin.nl/cultuurstekkie.