< Terug naar overzicht

Seksbom

Golden Palace

zaterdag 31 oktoberAanvang: 20:30Theater
Golden Palace

Theater

Seksbom Golden Palace


In de nieuwe voorstelling van Golden Palace wordt de seksualisering van de samenleving op hilarische wijze op de korrel genomen. SEKSBOM speelt zich af in een verlaten laboratorium. Daar wordt een groep jonge vrouwen in gijzeling gehouden door Bloeiende Maagden cabaretière Ingrid Wender. Zij onderwerpt de dames aan een radicaal ontseksualiseringsprogramma. De brainwash veroorzaakt echter onverwachte destructieve bijwerkingen. Wat volgt is een huiveringwekkende confrontatie waarin de vrouwen hysterisch proberen te ontsnappen aan hun behaagzieke imago. SEKSBOM is een radicale, confonterende, maar ook poëtische en beeldende voorstelling over vrouwen van nu.
Golden Palace fileert menselijk gedrag op vlijmscherpe wijze, zeer humoristisch en met het oog van een uitstekend antropoloog. Regisseuse Ingrid Kuijpers werkte eerder samen met Ingrid Wender in de succesvolle voorstelling Lege Maag van de Bloeiende Maagden.

'Het is een wonderbaarlijk rommelpotje, deze Seksbom. Net zo intrigerend als onzinnig.' (theaterkrant.nl)
'Het boeiende is dat de uitkomst anders is dan verwacht, al zegt onderzoekleidster Ingrid Wender van de Bloeiende Maagden verschillende malen dat men moet weten waar men is om te weten waar men uit moet komen.' (Rein Swart)

Regie: Ingrid Kuijpers, met Ingrid Wender (Bloeiende Maagden), Rianne Meboer, Mees Borgman, Ritzah Statia, Karlijn van der Schaaf en Caroline Sprott.

Entree € 18
Vroege Vogels (tot 1 okt) € 15