< Terug naar overzicht

Closer

Likeminds/Mustafa Duygulu

vrijdag 11 maartAanvang: 20:30Theater
Likeminds/Mustafa Duygulu

Theater

Closer Likeminds/Mustafa Duygulu


Likeminds is producent en netwerk van meerstemmige theatermakers die de stad Amsterdam gebruiken als inspiratiebron én podium. Mustafa Duygulu is sinds 2013 lid van het ensemble en was eerder te zien in de voorstellingen Kitsune en Geweld.
Voor Mustafa zijn de door hem te behandelen thema’s bij Likeminds duidelijk: egoïsme versus idealisme. Met Closer greep hij de kans om deze tegenstellingen te verkennen in de liefde.

In dit gelauwerde stuk van Patrick Marber treffen vier verloren zielen elkaar in een metropool: een ex-stripper, een bange schrijver, een kunstfotograaf en een recht-voor-zijn-raap dermatoloog. Als magneten trekken ze elkaar aan, verbonden door hun hevige verlangen naar menselijk contact. Ze zoeken een schuilplaats in de liefde, maar ontdekken dat je ook daar jezelf niet kan ontvluchten. Een rauwe voorstelling over broze illusies en bittere waarheden.

Tekst Patrick Marber, vertaling Eva Coolen, concept & regie Mustafa Duygulu, met Reinout Scholten van Aschat, Sarah Jonker e.a., choreografie Charlotte Goesaert.

Entree € 16,00
Vroege Vogels (tot 1 mrt) € 13,00