< Terug naar overzicht

L'Avventura-avond

L'Avventura

zaterdag 5 maartAanvang: 20:00Mix
L'Avventura

Mix

L'Avventura-avond L'Avventura


L’Avventura biedt ruimte aan jonge makers en nieuwe ideeën in een maandelijks terugkerende avontuurlijke avond. Bezoek met één kaartje verschillende podia en een variëteit aan presentaties, van een concert tot dans via beeldende kunst naar circus en alles wat daartussen zit.

IN DE NWE VORST
T.r.a.s.h./ MichaelDouglas Kollectiv: ONLY LOVE / LET'S GET PHYSICAL…
… The body in need, the body as a hostage, the mind caught between rationality and irrationality.. The unsettling concepts of the body.

Deze voorstelling is ontwikkeld tijdens het onderzoeksproject one week stand 2015 van het MichaelDouglas Kollektiv (DE). Tijdens dit project wordt een choreograaf/ kunstenaar/denker uitgenodigd om, in een tijdsbestek van een week, met het gezelschap tot een nieuwe performance te komen. Vanwege de gekaderde, intense werksituatie worden instinctieve creativiteit en impulsieve fysicaliteit getest en op scherp gezet.

Choreografie Kristel van Issum i.s.m. de performers Douglas Bateman, Susanne Grau, Michael Maurissens en Sabina Perry, decor Paul van Weert, muziekcompositie Han Stubbe.
Supported by Ministerium für Familie, Kinder, Jugend, Kultur und Sport des Landes Nordrhein-Westfalen.

Peerke & Lenneke: Me at the Zoo #3
Arnon Grunberg: ‘Het paradoxale is dat als de mens eenmaal bestaat , hij doorgaans het niet –zijn meer verafschuwt dan het zijn.

Me at the Zoo #3 gaat over lichamen op het internet. De drang om onze persoonlijkheid vorm te geven middels een camera en de behoefte om onszelf te presenteren op het web.
Zijn we bang voor het niet -zijn omdat we alles kunnen zijn?
Een solo van 1 vrouw. Zij is alles.

Peerke Malschaert en Lenneke Maas ontwikkelen een reeks performances voor de L’Avventura avonden. Op 5 maart is de derde van de reeks te zien.

Ulrike Doszmann: Weiss (première)
Winter. Uitvaart. Kou. En eromheen alles eindeloos wit. Dompel je onder in de wereld van doffe ellende en groots verdriet. Geniet van de ijle schoonheid van winterstormen en bibberen tot je erbij neer valt.

Een voorstelling van en met Ulrike Doszmann, regie advies Leonard Bedaux, dramaturgie advies Laura Las.