< Terug naar overzicht

We might as well fail

het KIP

zaterdag 14 meiAanvang: 20:30Theater
het KIP

Theater

We might as well fail het KIP


De succesindustrie viert hoogtij; mislukken is geen optie. Wie maar hard genoeg probeert, zal uiteindelijk zijn doel bereiken, toch? De zes mannen van het KIP zijn klaar om met We might as well fail glansrijk de mist in te gaan. Als dat geen referentie is!

De eerste productie Chicks for money and nothing for free van dit jonge collectief sloeg in als een bom. Na de succesvoorstellingen Qui a peur de Regina Louf? en Becky Shaw groeide het verlangen om nog eens een puur fysieke voorstelling te maken, met dezelfde cast.

Focus.knack.be over We might as well fail:
Samuel Becketts 'Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better', klinkt doorheen elke zucht. Het leven is te kort om het niet te vieren. Dus dan liever falen tijdens het feesten dan niet meer feesten. Dat is het motto waarmee een mens de kurken laat knallen tijdens het allerlaatste feest voor een van je allerbeste maten. Dat pijnlijke inzicht besluipt je, scène na scène, als een stripper die zich sensueel en onverschrokken rond je strot slingert... (Lees meer)

Regie Yahya terryn, van en met Gilles De Schryver, Arend Pinoy, Oliver Roels, Robrecht Vanden Thoren, Hendrik Van Doorn, dramaturgie Ellen Stynen, scenografie Giovani Vanhoenacker, lichtontwerp Geert Vanoorlé. Productie het KIP. In samenwerking met CAMPO. Met steun van Vooruit .

'Heerlijk, eerlijk en een beetje vies op het einde, We might as well fail vergt geen moeite en is het toch waard.' (enola.be)

Deze voorstelling staat geprogrammeerd in het kader van Incubate Festival.

Entree:
Los ticket voorstelling via De NWE Vorst: Entree € 16,00 / Vroege Vogels (tot 1 mei) € 13,00
of
Incubate Festival dagticket (€ 17,50 ex servicekosten) of weekendticket (€ 27,50 ex servicekosten). Plaats met Incubate tickets niet gegarandeerd (vol=vol).