< Terug naar overzicht

De Man Is Lam

HZT / Lucas De Man

donderdag 21 septemberAanvang: 20:30Theater
HZT / Lucas De Man

Theater

De Man Is Lam HZT / Lucas De Man


Een inspirerende zoektocht via theater, beeld en geluid naar man-zijn anno nu.
Over religie, vaderschap, agressie, kwetsbaarheid, vrouwen, intimiteit en meer. Actueel, gebaseerd op persoonlijke verhalen en met humor.

Creator en tv-presentator Lucas De Man, fotograaf en filmmaker Ahmet Polat en audiovisueel talent Rashif El Kaoui zijn gefascineerd door de positie van de man in onze samenleving. Vanuit hun mix van culturen en disciplines startten zij een zoektocht naar wat het vandaag de dag betekent om man te zijn. Ze volgden zowel de ‘mannenemancipatiecursus’ als de ‘ontdek de oerman in jezelf’ workshop. Ze voerden vele gesprekken tijdens bijeenkomsten met vrienden en onbekenden en gingen op bezoek bij o.a. motorclubs en vadercentra. 

Het resultaat is te zien in een eigentijdse voorstelling waarin Lucas De Man zijn publiek meeneemt in een prikkelende solo-performance, vol beeld- en geluidsfragmenten van Ahmet en Rashif over de positie van de man in Nederland en België.

Volg de zoektocht van Lucas, Ahmet en Rashif op demanislam.nl.

Van, door en met Lucas De Man, Ahmet Polat, Rashif El Kaoui, vormgeving Pascal Lebouc, projectcoördinator Amber Bloos.
De Man Is Lam is een productie van Stage-Z (het producerende huisgezelschap van Theater Zuidplein), Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden.

Entree € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 sep) € 13,00. VorstVrijpas geldig.