< Terug naar overzicht

Geluk

Toneelschuur Producties / Nina Spijkers

donderdag 15 maartAanvang: 20:30Theater
Entree Normaal mrt
€ 16,00

Vroege Vogels mrt
€ 13,00

FHK 50%
€ 8,00

Koop kaartje
Toneelschuur Producties / Nina Spijkers

Theater

Geluk Toneelschuur Producties / Nina Spijkers


Nina Spijkers maakt samen met een club jonge acteurs een aanstekelijke montage muziektheatervoorstelling over onze obsessie voor geluk.
Samen met de druk om gelukkig te zijn, groeit ook de berg aan mogelijkheden om dit geluk te bereiken. Van therapie tot stilteretraite, van komkommerwater tot mindfulness, het geluk ligt voor het grijpen. Je moet wel een enorme stumperd zijn om ongelukkig te zijn!
Tegelijk groeit het aantal jonge mensen met paniek- of angststoornissen, depressies en burn-outs. De ‘happy few’ etaleren hun geluk op social media en de rest van ons doet daar alsof..

Nina Spijkers over Geluk
‘Op een geestige manier gaan wij met het publiek op zoek naar wat geluk nou eigenlijk is. En of het wellicht wel meer binnen bereik ligt op het moment dat we stoppen het geluk zo krampachtig te forceren.’

Nina Spijkers is één van de vaste regisseurs van Toneelschuur Producties. In 2014 studeerde zij succesvol af aan de Regie Opleiding van de Theaterschool Amsterdam. In februari 2015 won Nina de Top Naeff Prijs, de aanmoedigingsprijs voor veelbelovende studenten.
Vorig seizoen stond ze met haar eigenzinnige versie van Ivanov bij ons in De NWE Vorst.

Regie: Nina Spijkers, coach: Jeroen de Man, met: Linde van den Heuvel, Victor IJdens, Tessa Jonge Poerink en Sander Plukaard, geluidsontwerp: William Bakker, decor: Ruben Wijnstok, licht: Julian Maiwald, kostuums: Bernadette Corstens, met dank aan: Imke Smit

Entree € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 mrt) € 13,00. VorstVrijpas geldig.