< Terug naar overzicht

De onzichtbare man (4+)

Theater Artemis

zaterdag 24 maartAanvang: 15:30Jeugd
Theater Artemis

Jeugd

De onzichtbare man (4+) Theater Artemis


Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn.
Want, wie speelt er op die piano? Van wie is die koffiemok die door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?
De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch. Hun voorstellingen zijn avonturen die ze maken in samenspel met het publiek. Theater Artemis maakt theater dat zich niet aan zijn eigen regels houdt en zet met veel plezier de wereld op zijn kop.

- 'Daarmee heeft Batelaan zichzelf overtroffen. De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in De onzichtbare man prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.' (Theaterkrant*****)

- 'Net als je denkt: nu zijn alle trucs wel uitgespeeld, tovert Batelaan nog een Droste-effect uit zijn spookhoed: een film van De onzichtbare man. Het daverende applaus is terecht.' (De Volkskrant****)

Regie Jetse Batelaan, spel René van ’t Hof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven.

Entree € 9,50. Vroege Vogels (tot 1 mrt) € 6,50. VorstVrijpas geldig.