< Terug naar overzicht

JORIS & DE DRAKENTEMMERS (8+)

Het Laagland

woensdag 17 januariAanvang: 15:00Jeugd
Het Laagland

Jeugd

JORIS & DE DRAKENTEMMERS (8+) Het Laagland


WINNAAR VAN DE ZAPP THEATERPRIJS 2017!

Het vuur is ontstoken. Vijf drakentemmers gaan jullie verrassen. De wildste drakenzaken passeren de revue: Wat zijn draken? Hoe vecht je tegen draken? En hoe overleef je niet alleen deze monsters uit bekende verhalen, maar vooral de draken die je van binnen de baas zijn?
Draken van het hardnekkige soort dat zich geniepig in je gedachten vast klauwt. Die drakenstemmen in je hoofd die ervoor zorgen dat je, als het erop aankomt, toch niet durft te doen wat je écht zelf wilt.

In JORIS & DE DRAKENTEMMERS gaan de acteurs aan de haal met de legende van Joris en de Draak én met draken van alledag. Al spelend en muziek makend delen ze hun geworstel en ontdekkingen over draken. Deze vurige muziektheatervoorstelling schakelt, met de vaart van een achtbaan, van panische prinsessen naar een stoere bootcamp voor Drakentemmers in spé.

Moed, doorzettingsvermogen en op jezelf vertrouwen. Alle jongens en meiden én hun familie krijgen er een extra dosis van mee tijdens JORIS & DE DRAKENTEMMERS.
De familievoorstellingen van Het Laagland staan erom bekend dat ze zowel ouders als grote broers en zussen aanspreken. De enige voorwaarde is dat je minimaal 8 bent of ooit 8 bent geweest.

'Met aanstekelijk lef maakt Het Laagland een voorstelling die elementaire angsten van kinderen vormgeeft als draken. Voortdurend grijpen vijf acteurs in het zwart naar instrumenten om hun liederen eruit te rammen.' (Volkskrant)

Entree € 9,50. Vroege Vogels (tot 1 jan € 6,50). VorstVrijpas geldig.