< Terug naar overzicht

PREJAVU

Makershuis Tilburg

donderdag 8 februariAanvang: 20:00Mix
Makershuis Tilburg

Mix

PREJAVU Makershuis Tilburg


Tijdens de eerste PREJAVU van 2018 maken we kennis met Makershuismakers Cia. Efecto R, Mardulier & Deprez en het werk van Franziska Menge en Hendrik Walther. Deze jonge makers tonen hun werk en gaan graag met jou in gesprek!

It is there. Around the corner - CIA. Efecto R 
Cia. Efector R bestaat uit danseres Martina Gunkel en circusartieste Clara Cortés Soler. Binnen het Makershuis werken zij aan hun performance It is there. Around the corner. Twee vrouwen in een begrensde constructie; een soort huis zonder dak. Een anomalie. Een nieuwe relatie ontvouwt zich tussen hun lichamen in contact met en in tegenstelling tot de stalen constructie.

Narcissus Complex – De speler (Work in Progress) - Franziska Menge & Hendrik Walther
Narcissus Complex - De speler is het tweede deel van een grootschalig opgesteld onderzoek Narcissus Complex, waarin Franziska en Hendrik zich bezig houden met hedendaags narcisme en de relatie van de mens tot zijn eigen afbeelding. Het duo werkt toe naar vijf inhoudelijk verbonden, maar formeel zelfstandige delen die uiteindelijk in één groot werk samen zullen komen.

Kluizenaar #10 (Preview) - Mardulier & Deprez
Zot zijn doet geen zeer. Of misschien een beetje. Het bijzondere circus-performanceduo Ruben Mardulier en Michiel Deprez experimenteert tot het uiterste. In hun onderzoek tasten de twee op vaak hilarische wijze allerlei grenzen af en doen vragen rijzen over circus, kunst, technologie, internet, communicatie en de limieten van lichaam en geest. In de Kluis krijgen we een preview van wat Ruben Mardulier en Michiel Deprez aan het maken zijn voor de kluizenaar #10.

PREJAVU is het platform van Makershuis Tilburg waar nieuwe makers zichzelf introduceren, presenteren en gloednieuw werk vertonen. Spannende cross-overs tussen dans, circus en theater doen je versteld staan.

Entree € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 feb) € 13,00. VorstVrijpas geldig.