< Terug naar overzicht

Panorama

Giulio D'Anna

zaterdag 7 aprilAanvang: 20:30Dans
Entree Normaal apr
€ 16,00

Vroege Vogels apr
€ 13,00

FHK 50%
€ 8,00

Koop kaartje
Giulio D'Anna

Dans

Panorama Giulio D'Anna


PANORAMA begint waar de sprookjes eindigen, 'zij leefden nog lang en...'. Maar hóe dan? 

Choreograaf Giulio D'Anna zet één echtpaar in het middelpunt: Kristin de Groot en Piet Rogie, bekende kunstenaars in de danswereld en sinds 25 jaar partners in de liefde. In hun duet wordt alle passie, strijd, lol, twijfel en verlangen zichtbaar van mensen die lange tijd bij elkaar zijn. Een rijke danstaal ontstaat, geïnspireerd door ballroom, moderne dans en acro-yoga. Hun lichamen verstrengelen, botsen en balanceren. Het panoramische videobeeld vergroot de impact van de voorstelling met historische opnamen, feiten en cijfers.

Relaties zijn altijd onderwerp van de choreografieën van Giulio D’Anna. Eerder creëerde hij met zijn vader het zeer intieme Parkin'Son (2012 – Dioraphte Prijs) en maakte hij de dansmusical O O O O O O O O (2013 - nominatie Zwaan) waarin acht jonge dansers persoonlijke
verhalen delen over verbroken relaties en beschadigde intimiteit.
“Space is what you can pass in a given time
while Time is what you need to pass”
(Z. Bauman)

PANORAMA is tweeledig: een dansvoorstelling over vaste relaties, en een expositie over Nederlandse stellen in de foyer van het theater. En misschien komt jouw foto hier wel bij te hangen?

Concept en choreografie Giulio D’Anna, gemaakt in samenwerking met dansers Kristin de Groot and Piet Rogie, muziekcompositie Maarten Bokslag.
PANORAMA is een productie van Stichting Gillen/Giulio D’Anna.
Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBfonds, Fonds21, Rotterdam Gemeente, Grand Theatre Groningen, Dansateliers, Versiliadanza, Frascati Theater, Theater Rotterdam.

Entree € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 apr) € 13,00. VorstVrijpas geldig.