< Terug naar overzicht

Andromache

Toneelschuur Producties / Olivier Diepenhorst

woensdag 18 aprilAanvang: 20:30Theater
Entree Normaal apr
€ 16,00

Vroege Vogels apr
€ 13,00

FHK 50%
€ 8,00

Koop kaartje
Toneelschuur Producties / Olivier Diepenhorst

Theater

Andromache Toneelschuur Producties / Olivier Diepenhorst


Vorig jaar was hij bij ons met het prachtige Het Leven is Droom, nu gaat Olivier Diepenhorst de eeuwenoude Griekse tragedie Andromache te lijf. Hierin raken Andromache, Orestes, Hermione en Pyrrhus in de nasleep van de Trojaanse Oorlog verstrikt in een dodelijk web van hartstocht, jaloezie, eer, wraak en onmogelijke liefdes.

Olivier: ‘Andromache wordt vaak gezien als een liefdestragedie, maar voor mij gaat zij vooral over jonge mensen die zijn opgegroeid tegen de achtergrond van een wereld die permanent in oorlog is.’
Samen met een ijzersterke cast bestaande uit Roeland Fernhout, Steven Ivo, Kirsten Mulder, Ellen Parren en Matthijs IJgosse neemt Diepenhorst dit taalmonument van Jean Racine onder handen.
Hij wil de personages niet neerzetten als slachtoffers van een onmogelijke liefde, maar als mensen die niet los kunnen komen van de geweldspiraal waarin zij leven.

Tekst Jean Racine, regie Olivier Diepenhorst, met Roeland Fernhout, Steven Ivo, Kirsten Mulder, Ellen Parren, Matthijs IJgosse,

Entree € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 apr) € 13,00. VorstVrijpas geldig.