< Terug naar overzicht

De Keukentafel

vrijdag 17 novemberAanvang: 17:00Ontmoeting
De Keukentafel

Ontmoeting

De Keukentafel


 

Radicaliteit. De nuance voorbij en ingrijpende keuzes maken, recht op je doel af. In hoeverre moeten we als maker en als mens radicaal zijn in een tijd als deze? Zijn we niet te voorzichtig?

Met deze vragen dagen we jou en theatermakers Bram van Helden en Paul van de Waterlaat uit om aan te schuiven aan de Keukentafel. Praat en luister mee op vrijdag 17 november!

Bram van Helden is verbonden aan het Makershuis Tilburg en werkt op dit moment bij Het Zuidelijk Toneel aan een voorstelling met objecten op de rand van theater en beeldende kunst. 
Paul van de Waterlaat maakt fysieke voorstellingen in levende omgevingen, voert samen met Inez Wolters de artistieke leiding over performance-gezelschap Bouwjaar ’84 en werkt aan de Fontys circus academie. 

Wij van De NWE Vorst gaan graag in gesprek met makers. Wat fascineert ze, wat houdt ze bezig, waarom maken ze wat ze maken. Maar dat willen we ook graag van ons publiek weten. Wat houdt jullie bezig, wat hebben jullie te vertellen? 
Daarom nodigen we jullie, maker en publiek, van harte uit aan onze Keukentafel. Bij uitstek de tafel waar niks moet en alles gezegd mag worden. Eens per maand schuiven we aan. Praat of luister je mee?