< Terug naar overzicht

zaterdag 30 septemberAanvang: 15:00Theater
De Kwekerij Landlopers #5

Theater


Een voorstelling die start aan de rand van je eigen stad en je naar onbekende plekken zal voeren.

De ploeg van theatergezelschap De Kwekerij speelt nog één laatste keer op Moerenburg, het oer-Tilburgse landschapspark aan de zuidrand van de stad. Een thuiswedstrijd op eigen veld waar het zo lekker ballen is.
En we hebben het lekkerst voor het laatst bewaard. Het toetje. Het dessert. De uitsmijter.
Of je nou van de linkse kerk bent of preekt voor rechtse parochie. Van Trump houdt of liever de Dalai Lama knuffelt. Of je nou picknickt met een hardgekookt ei en een glas melk of met oesters en een koele chablis:
Ga met ons mee op theatrale expeditie en ervaar hoe het is als je zelf een personage bent in een absurde, poëtische film waarvan je het einde nog niet kent.

Maak je uitje compleet met een culinaire verrassing.
Na afloop van de laatste wandeling kun je aanschuiven bij een heerlijke barbecue, verzorgd door onze culinaire partner, Café Zomerlust. Als het weer het toelaat dekken we de tafels tussen de wuivende rietpluimen van het rioolgemaal. Bij regen verhuist de barbecue naar onze sfeervolle overkapping. Ook heel lekker voor vegetariërs!

De Kwekerij maakt locatietheater op bijzondere plekken in de stad en het buitengebied. In een mix van theater, dans, film, muziek en beeldende kunst wordt elke werkelijkheid aangetast, aangepakt en op zijn kop gezet. Sloop-woningen, het terrein van een oude waterzuivering, een fabriekshal en diverse landschapsgebieden waren eerder het decor voor voorstellingen van De Kwekerij.

Startpunt: Rioolgemaal Moerenburg, Hoevense Kanaaldijk 40

Kaartverkoop online stopt op vr 29 sep 17.00 uur.
Voor voorstelling en barbecue is er ook kaartverkoop op locatie, maar het aantal plaatsen is beperkt! ENKEL PIN.
www.dekwekerij.nl, facebook dekwekerij.theaterproducties