< Terug naar overzicht

TALK SHOW

HZT / Suze Milius

donderdag 5 aprilAanvang: 20:30Theater
HZT / Suze Milius

Theater

TALK SHOW HZT / Suze Milius


Denk terug aan de zondagavonden van vroeger. Met de hele familie voor de TV, kijkend naar programma’s die je op dat moment moest zien. Anders waren ze voor altijd weg en kon je op maandagochtend op het werk alleen maar tandenknarsend en in stilte meeluisteren.

Waarover praten we eigenlijk en waarom? En waarom zien we elkaar toch zo graag praten? In TALK SHOW draagt regisseur Suze Milius hét symbool van een verdwijnend tv-tijdperk ten grave. In een kleurrijke theatervoorstelling over afscheid neemt ze je glimlachend mee naar de volgende uitzending.

Milius probeert je altijd op geheel eigen wijze aan te spreken. Hoewel Suze jong is, zijn haar projecten steevast groots van opzet. Met liefde voor absurde humor en een gestileerde esthetiek creëert ze eigen, kleurrijke universa die je niet snel vergeet. In al haar werk gaat een fascinatie schuil voor “de melancholie van de exclusiviteit van het ‘nu’”, zoals ze het zelf omschrijft. Een fascinatie voor de levens die je had kunnen leiden. Voor Milius heeft dit een hoopvolle connotatie: “Melancholie is voor mij een vorm van gelukzaligheid, juist omdat ik voel, juist omdat ik reflecteer.”

Regie Suze Milius, spel Janneke Remmers, Nora Ramakers, Stefan Jakiela, Lisa Verbelen, Kasper Vandenberghe.

Te zien op 3 apr 20.30u (try-out) € 14,00. Vroege Vogels (tot 1 apr) € 11,00. 
En op 4 (première) en 5 apr 20.30u € 16,00. Vroege Vogels (tot 1 apr) € 13,00.
VorstVrijpas geldig.