< Terug naar overzicht

(TE)STIL

Solo presentatie met Pawel Moleda

donderdag 12 oktoberAanvang: 19:45Dans
Solo presentatie met Pawel Moleda

Dans

(TE)STIL Solo presentatie met Pawel Moleda


In de dansvoorstelling (TE)STIL brengen choreografe Katja Grässli en fotografe Claudia den Boer de wereld van dove, slechthorende en horende mensen bij elkaar. (TE)STIL is een crossover tussen dans, gebarentaal en fotografie, gemaakt voor doof, slechthorend en horend publiek, gedanst door een dove danser en een horende danser. Met (TE)STIL onderzoeken we de thematiek stilte en vragen ons af; wat betekent stilte en wat betekent geluid voor een mens?

Donderdag 12 oktober is een work-in-progress en solo presentatie met Pawel Molęda. Hierin lichten wij het verhaal van deze danser, die doof geboren is, uit en neem jij als publiek deel aan ons onderzoek. Wij zijn benieuwd hoe jij de voorstelling ervaart en gaan na afloop graag met je in gesprek. (Gebarentolk aanwezig) 

(TE)STIL is een project in samenwerking met dansers Pawel Molęda en Johnny Lloyd, gebarentolk Rianne Havekes en beeldend kunstenaar Paul van Rijskwijk. Dit project wordt gesteund door Makersfonds Tilburg en Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Brabant en mede mogelijk gemaakt door Strijbos&VanRijswijk, Zuidelijk Toneel en Dans Brabant.
Met dank aan Ruurt De Measschalck, Pietjan Dusee (coaching) en Geert Overdam (strategisch advies).

Tip: 
Combineer deze voorstelling met de studiopresentatie van Ricardo Gurrati om 19.00 uur (gratis) en 
en Even Worse - Guilherme Miotto om 20.30 uur (ticket verkoop via de site)