< Terug naar overzicht

Loophole

Epic Fail (Charlotte Goesaert & Joost Maaskant)

donderdag 8 maartAanvang: 20:30Dans
Entree Normaal mrt
€ 14,00

Vroege Vogels mrt
€ 11,00

FHK 50%
€ 7,00

Koop kaartje
Epic Fail (Charlotte Goesaert & Joost Maaskant)

Dans

Loophole Epic Fail (Charlotte Goesaert & Joost Maaskant)


Loophole duikt in de wereld van leugen en bedrog. Met alle informatie die we constant krijgen wordt het steeds moeilijker te beoordelen of iets waar is of niet. Choreograaf Charlotte Goesaert gaat op zoek naar hoe dat informatiespel werkt.

Hoe goed zijn wij in liegen en bedriegen? Hoeveel kunnen we onszelf wijsmaken?
Is jouw vertrouwen in iemand onvoorwaardelijk?
Waarom geloven we die knipoog wel, maar die andere niet? Veel van onze keuze in onze persoonlijke relaties, carrière, politieke overwegingen, producten die we kopen, baseren we op die knipoog.
Twee topentertainers, charmeurs, 'naïeve' goedzakken pogen het vertrouwen van het publiek in hun show te winnen. In zeven loops bouwen ze een waarheid op en breken die weer af. We zien twee lichamen en horen twee stemmen, die je betoveren en vervolgens weer uitspuwen. Een decor dat letterlijk steeds weer wordt opgebouwd en kapot gemaakt.
Deze loops worden onderbroken door een harde kritiek, een moment van inkeer, onzeker gestotter, een 'onopzettelijke' struikel, een onschuldige oogopslag...

Loophole gaat op zoek naar de trucjes, maniertjes en techniekjes in ons gedrag waardoor we onze misleidingen kunnen verbergen. Een oneindige cyclus van verbergen, ontdekken, vals onthullen en herontdekken.

Concept & regie Charlotte Goesaert, muziek Joost Maaskant, met en door Joost Maaskant, Evangelos Biskas V.

Entree € 14,00. Vroege Vogels (tot 1 mrt) € 11,00. VorstVrijpas geldig.