Theatercafé (23)

Theatercafé

Vol trots durven wij te zeggen dat De NWE Vorst het mooiste Theatercafé van op z'n minst Tilburg heeft! De bijzondere ruimtes zijn ontworpen door Maurice Mentjens en later opgefrist door theatervormgeefster Hedy Grünewald.
Zodra je binnen bent, bekruipt je een grote-stads gevoel maar dan wel met een intieme sfeer. Na afloop van de voorstellingen zie je de makers van voorstellingen gewoon aan de bar staan en door de verschillende ruimtes en hoekjes is er voor iedereen een plekje.
Buiten hebben we een prachtige binnenstadtuin, die in de zomer een oase in de stad is, maar in de winter ook heerlijk kan zijn om een warme choco te drinken.

Ons Theatercafé is geopend een uur voorafgaand aan alle activiteiten en geruime tijd na afloop geopend. Ook worden er met regelmaat speciale dingen in het café georganiseerd (bijvoorbeeld optredens van bandjes).
Wanneer ons Theatercafé open is, is het ook toegankelijk voor mensen die geen voorstelling bezoeken. Je bent dus rondom activiteiten ook welkom om gewoon een drankje te drinken. Check onze agenda om te zien wanneer er activiteiten plaats vinden en we dus open zijn!

nb: Het is momenteel niet mogelijk bij ons te dineren. 

Meer informatie over ons Theatercafé:
Jennifer Smith
E: jennifersmith@denwevorst.nl
T: 013-5328520

Verhuur

Het is ook mogelijk om ons Theatercafé af te huren voor borrels e.d.
Meer informatie over onze verhuur vindt u op onze speciale verhuurpagina op deze site.

U kunt ook contact opnemen met onze afdeling verhuur:
Jennifer Smith
E: verhuur@denwevorst.nl
T: 013-5328520