Verhuur

Algemene info (18)

Algemene info

INSPIRERENDE OMGEVING

De NWE Vorst is een bruisende plek in hartje Tilburg. In de prachtige monumentale villa zijn verschillende soorten ruimtes te huur, die allemaal de mogelijkheid bieden je activiteit te laten plaatsvinden in een inspirerende, creatieve omgeving. Het huren van een ruimte in De NWE Vorst biedt daarom meer dan alleen de ruimte.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

De NWE Vorst biedt ruimte voor borrels, voorstellingen, lezingen, debatten, presentaties, workshops, trainingen, repetities, vergaderingen etc.

Daarnaast is De NWE Vorst een officiële trouwlocatie en is het dus mogelijk een bruiloft bij ons te vieren. Voor elk evenement biedt onze horeca op maat gemaakte arrangementen.

BEREIKBAARHEID

De NWE Vorst is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt trein- en busstation Tilburg. Wat betreft treinen is Tilburg tevens aangesloten op het Brabantse nachtnet (vr en za) . De uitvalswegen liggen in de nabije omgeving waardoor je het theater snel kunt bereiken. Op ongeveer 5 minuten loopafstand liggen meerdere parkeergarages.

CONTACT

Neem contact op met de verhuur-afdeling.
Per mail: verhuur@denwevorst.nl
Per telefoon: 013-5328520.